$(document).ready(function(){ if ($(".et_pb_column_11").css('background-color') === true) { $(".et_pb_column_11").css('background-color') == 'white'; } });
076 - 58 733 00

Fysiotherapie
Heusdenhout

E-Consult

Gratis E-Consult

In verband met de maatregelen omtrent het corona virus bieden wij tijdelijk gratis e-consulten aan!

Hoe werkt het:

U kunt bellen naar 076-5873300 om een online afspraak in te plannen bij een van onze collega’s. Op de dag van de afspraak krijgt u een linkje toegestuurd waarmee u kunt inloggen in onze beveiligde online wachtkamer. De therapeut kan zo contact met u maken en starten met de online intake.

Wat kunnen we voor u doen:

Via deze videoverbinding kan onze collega een anamnese uitvoeren. Een anamnese is een vraaggesprek waar onze collega vragen zal stellen om erachter te komen wat uw klacht is en waar die mogelijk vandaan komt.

Na de anamnese kan de collega u vragen verschillende bewegingen uit te voeren. Zo kan de therapeut zijn vermoedens bevestigen of ontkennen.

Nadat de anamnese en onderzoek gedaan zijn geeft onze therapeut advies en oefeningen zodat u aan de slag kan gaan met het verminderen van uw klachten!

Dus heeft u klachten? Twijfel dan geen moment en neem contact op met een van onze collega’s. Er wordt dan dezelfde week nog een afspraak met u gemaakt voor een gratis online intake!