Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie Heusdenhout

Wat is Fysiotherapie aan huis?

Als u (tijdelijk) niet naar onze praktijk kunt komen dan komen wij naar u toe. Ook als u bijvoorbeeld opgenomen bent in een instelling. Veel behandelingen kunnen namelijk ook bij u aan huis gegeven worden. Ook als u wel in staat bent om naar de praktijk te komen, maar problemen ervaart in het functioneren in de thuissituatie kan het zinvol zijn dat uw fysiotherapeut een aantal keer bij u thuis komt. Samen met u inventariseert uw fysiotherapeut de problemen en gaat op zoek naar een passende oplossing.

Onze aanpak

Houding en beweging
Aan ouderdom gerelateerde klachten
Dementie
Multiple Sclerosis
Parkinson
Totale Heup Prothese (THP)
Totale Knie Prothese (TKP)

Als onze therapeut bij u aan huis komt wordt er tijdens de behandeling gebruik gemaakt van de mogelijkheden bij u thuis en uw omgeving. De behandeling is gericht op de mogelijkheden en doelen die er gesteld worden.

Sinds 2016 is een verwijzing voor fysiotherapie verplicht. Deze verwijzing kunt u aanvragen bij uw behandelend huisarts of specialist.

De behandelingen fysiotherapie worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering en, indien u daarvoor in aanmerking komt, vanuit de basisverzekering.

Behandelaars

Pijn bij bewegen of andere klachten? Bekijk ook onze andere specialisaties:
manuele therapie, neurorevalidatie, handtherapie, oedeemtherapie, covid-19 revalidatie en meer.