$(document).ready(function(){ if ($(".et_pb_column_11").css('background-color') === true) { $(".et_pb_column_11").css('background-color') == 'white'; } });
076 - 58 733 00

Fysiotherapie
Breda

Fysiotherapie voor iedereen

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Breda? U kunt altijd binnen 24 uur bij één van onze fysiotherapeuten terecht.

De fysiotherapeut is de expert op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat en behandelt o.a. mensen met knie-, rug-, nek- of schouderklachten. De behandeling vindt plaats in de praktijk of bij u thuis.

Onze aanpak

Klachten

Houding en beweging
Nek- en rugklachten
Overige gewrichtsklachten
Spier en peesklachten

Verwijzingen

Fysiotherapie is in de meeste gevallen direct toegankelijk, dat betekent dat u geen verwijzing van uw huisarts nodig heeft. De behandelingen fysiotherapie worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Behandelingen

Wanneer u bij ons onder behandeling komt wordt eerst geïnventariseerd wat uw klacht is. Dit noemen we de anamnese. Hierna stellen we samen met u een passend behandelplan op. Tijdens de behandeling proberen we u zo goed mogelijk te begeleiden bij het herstel. De behandelvormen fysiotherapie kunnen bestaan uit advies, voorlichting, massagetechnieken, oefeningen in de praktijk en oefeningen voor thuis. Ook kan de behandeling erop gericht zijn om klachten te voorkomen. Klachten aan gewrichten, spieren en pezen komen in aanmerking voor algemene fysiotherapie.