$(document).ready(function(){ if ($(".et_pb_column_11").css('background-color') === true) { $(".et_pb_column_11").css('background-color') == 'white'; } });
076 - 58 733 00

Fysiotherapie
Heusdenhout

Geriatriefysiotherapie

Geriatriefysiotherapie

Bent u op zoek naar een geriatriefysiotherapeut in Breda? U kunt altijd bij één van onze geriatriefysiotherapeuten terecht.

Gemiddeld genomen worden mensen steeds ouder. De behandeling en begeleiding van de ouder wordende mens vraagt om een specifieke benadering. Het is belangrijk om de aanwezige mobiliteit en conditie zoveel mogelijk te handhaven en te verbeteren, om de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te behouden.

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten/patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek. Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld door beroerte (CVA), dementie, de ziekte van Parkinson of een gebroken heup verschijnselen van ouderdom vertonen.

Onze aanpak

Klachten

Aan ouderdom gerelateerde klachten
CVA, Beroerte
Parkinson
Dementie

Verwijzingen

Fysiotherapie is in de meeste gevallen direct toegankelijk, dat betekent dat u geen verwijzing van uw huisarts nodig heeft. In sommige gevallen kan het zijn dat uw geriatriefysiotherapeut een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig heeft. De behandelingen fysiotherapie worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering tenzij u een chronische indicatie heeft.

Behandelingen

De behandeling van geriatrie fysiotherapie is gericht op het verbeteren van uw lichamelijk functioneren en voorkomen van verdere achteruitgang. De behandeling bestaat meestal uit oefentherapie en het adviseren van de patiënt en zijn omgeving.

Behandelaars

Bas

Lieke

Evita

Mirjam