Jody

Manueel fysiotherapeut, MSc
AGB-code: 04112793

BIG-registratienummer: 19909290704

Ik ben sinds 13 jaar werkzaam bij Fysiotherapie Heusdenhout als fysiotherapeut en manuele therapeut. Daarnaast ben ik echografist en maak ik gebruik van Shockwave. Na mijn afstuderen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Avans hogeschool in 2007 ben ik verder gaan studeren aan de Vrije Universiteit Brussel. Daar rondde ik de masteropleidingen Revalidatiewetenschappen (2010) en Manuele therapie (2011) af.
Binnen Fysiotherapie Heusdenhout behandel in voornamelijk patiƫnten met klachten aan het zogenaamde orthopedische bewegingsapparaat. Denk hierbij aan gewrichten, pezen en spieren. Mijn belangrijkste aandachtspunten zijn klachten aan wervelkolom (rug-nek) en schouderklachten. Echografie zet ik in bij de diagnose van klachten aan allerlei gewrichten. Daarnaast wordt echografie gebruikt bij de evaluatie van het behandelverloop.

In mijn vrije tijd ben ik sportief ingesteld en zit ik graag op de racefiets of mountainbike. Mijn vakantiebestemming bevindt zich bij voorkeur in bergachtig gebied met mijn achtergrond als sportklimmer. Avontuur wordt niet geschuwd. Naast sport houd ik me ook bezig met mijn muzikale hobby als trompettist in een harmonieorkest en blaaskapel. Ik ben trotse vader van een dochter (2017).