Teske

Manueel fysiotherapeut, MSc
Sportfysiotherapeut, MSc
AGB-code: 04124956

BIG-registratie nummer: 19915361804

Ik ben Teske de Vos (1988), geboren en getogen in Eindhoven en sinds 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans Hogeschool Breda.
Nadat ik mijn Bachelor Fysiotherapie succesvol heb afgerond, ben ik gedurende een jaar gaan reizen. Hierna ben ik met al mijn opgedane kennis en vol enthousiasme het werkveld ingetreden. In 2012 ben ik begonnen met de Masteropleidingen Revalidatiewetenschappen, Sportfysiotherapie en Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel, die ik inmiddels heb afgerond.

Sinds 2015 ben ik bij fysiotherapie Heusdenhout werkzaam. Mijn interesse ligt voornamelijk bij het behandelen van patiënten met orthopedische aandoeningen.
Mijn doel als fysiotherapeut is om mijzelf continue te blijven ontwikkelen, zodat de patiënt hier uiteindelijk het profijt van heeft.
Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik tevens werkzaam als docent fysiotherapie. Op deze manier kan ik mijn opgedane kennis en ervaring overdragen aan toekomstige collega’s en blijf ik zelf ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Mijn vrije tijd breng ik graag sportief en bewegend door. Mijn hobby’s zijn: Hockey, hardlopen, mountainbiken, racefietsen, duiken, skiën en snowboarden. Daarnaast is mijn passie lekker koken voor familie en vrienden.