Sportfysiotherapie

Fysiotherapie Heusdenhout

Wat is Sportfysiotherapie?

Bent u op zoek naar een sportfysiotherapeut in Breda? U kunt bij één van onze sportfysiotherapeuten terecht.

Een sportfysiotherapeut is een fysiotherapeut met uitgebreide kennis van de bewegings- en trainingsleer. Hierdoor begrijpt hij wat er tijdens het sporten gebeurt en kan hij u begeleiden om goed te herstellen, zodat u zo snel mogelijk weer klachtenvrij kunt sporten.

Bent u op zoek naar een sportfysiotherapeut in Breda?

Onze aanpak

Sportblessures
Enkelklachten
Kuitklachten
Schouderklachten

Fysiotherapie is in de meeste gevallen direct toegankelijk, dat betekent dat u geen verwijzing van uw huisarts nodig heeft. In sommige gevallen kan het zijn dat uw sportfysiotherapeut een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig heeft. De behandelingen fysiotherapie worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering tenzij u een chronische indicatie heeft.

Sportfysiotherapie is begeleiden, behandelen en trainen van een geblesseerde sporter. Er zijn verschillende behandelmogelijkheden waarbij er wel of niet gebruik wordt gemaakt van trainingsapparatuur. Mobiliserende technieken, taping, echografisch onderzoek en diverse ondersteunende behandelapparatuur kunnen ook deel uitmaken van de behandeling.

De sportfysiotherapeut traint u sportspecifiek en functioneel, zodat u kunt herstellen tot op uw oorspronkelijke sportniveau. Indien nodig heeft de sportfysiotherapeut overleg met uw trainer over een aangepast trainingsschema. U merkt dat u een stuk makkelijker praat met een specialist die u als sporter benadert.

Behandelaars

Sander

Maatschapslid
Algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04113213

Sandra

Algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04100463

Audrey

Audrey Atoon
AGB-code: 04117956

Pijn bij bewegen of andere klachten? Bekijk ook onze andere specialisaties:
manuele therapie, neurorevalidatie, handtherapie, oedeemtherapie, covid-19 revalidatie en meer.