Wings for life 2024; Roll & Run with Fysiotherapie Heusdenhout

Wings for life 2024

Op zondag 5 mei dit jaar is het weer zo ver! ‘Wings for Life’ keert dit jaar terug in Breda. Een prachtig en uniek hardloop evenement met een geweldig doel: we rennen om te helpen een geneesmiddel te vinden voor ruggenmergletsel.

Het goede doel

Iemand met ruggenmergletsel kan blijvend verlamd raken. Dit betekent: geen gevoel in benen en in het ergste geval ook niet in armen of handen. Immobiel. Continu afhankelijk van de hulp van anderen. Als foundation steunt Wings for Life wereldwijd baanbrekend onderzoek. Het grote doel: een genezing vinden voor ruggenmergletsel. 100% van het inschrijfgeld is voor onderzoek naar ruggenmergletsel. Fysiotherapie Heusdenhout is het expertisecentrum in Breda en omgeving voor deze patiënten. Fysiotherapie Heusdenhout voelt een sterke verwantschap met dit evenement en heeft daarom een eigen team ingeschreven. Doe jij ook mee?

Hoe werkt het?

Over de race: Er is geen vaste afstand. In de Wings for Life World Run word je achtervolgd door een bewegende finishlijn – de Catcher Car. Je kunt zo ver en zo snel rennen als je wilt. Eenmaal ingehaald, ben je een finisher! Bovendien vindt de race plaats op heel veel steden in de wereld, en iedereen start op precies hetzelfde tijdstip. Heel de wereld loopt en kijkt mee!

Roll and Run with Fysiotherapie Heusdenhout

We deden al mee in 2017. We hadden toen meer dan 150 deelnemers in ons team, het allergrootste team van Nederland – de wedstrijd werd toen in meerdere steden in de wereld gehouden. Dit jaar is Fysiotherapie Heusdenhout terug met een team. Sandra en Jorvin hebben het team ‘Roll and Run with Fysiotherapie Heusdenhout’ opgericht. We hopen dat jij ook meedoet in ons team. Een superleuke sportdag waarbij we samen het onderzoek naar ruggenmergletsel steunen.

Hoe doe je mee?

Inschrijven doe je individueel onder je eigen naam op de website Startpagina – Wings for Life World Run. Daarna zoek je onze teamnaam Roll and Run with Fysiotherapie Heusdenhout op en sluit je je aan bij het team. De inschrijfkosten bedragen 39,95 euro, waarvan elke cent naar het goede doel gaat. Hiernaast zou je eventueel een extra bijdrage kunnen leveren naar keuze. Voor het aansluiten bij ons team worden geen extra kosten gerekend.

Wat is er inbegrepen?

  • Startnummer (1 of 2 dagen voor het evenement op te halen bij gemeente Breda)
  • T-shirt van de Wings for Life organisatie
  • …. We hopen nog een sponsor te vinden voor eigen ‘Roll and Run with Fysiotherapie Heusdenhout’ t-shirts (zodat iedereen van ons team te herkennen is)

We hopen dat jij je bij ons team aansluit en mee rent voor het goede doel. Wacht niet langer en schrijf je in en RUN FOR THOSE WHO CAN’T!! Laat het even weten als jij je aansluit bij ons team door te mailen naar jorvintonnet@hotmail.com of sandralaros2@gmail.com (i.v.m. verdere teaminformatie).

Verdere informatie volgt wanneer jij je aansluit en neem vooral een kijkje op https://www.wingsforlifeworldrun.com/nl

Gerelateerde blogs

Geen artikelen gevonden

Vind verlichting en herstel bij onze fysiotherapiepraktijk

Neem vandaag nog contact op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken bij Fysiotherapie Heusdenhout. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonder en actiever leven.