Fysiotherapie aan huis

Zorg op maat bij u thuis

Wat is fysiotherapie aan huis?

Fysiotherapie aan huis biedt behandeling en zorg in uw vertrouwde omgeving. Bij Fysiotherapie Heusdenhout begrijpen we dat mobiliteitsproblemen uw dagelijks leven kunnen beïnvloeden, en we willen u ondersteunen om uw gezondheid en welzijn te verbeteren, ongeacht uw locatie. Deze vorm van fysiotherapie richt zich op het verminderen van pijn, het verbeteren van beweging en het herstellen van lichaamsfuncties. Het is geschikt voor mensen die moeite hebben met reizen of in hun eigen huis comfortabeler willen herstellen.

Leer onze aan huis therapeuten kennen

Onze aanpak

Professionele behandeling, gemakkelijk bij u thuis.
Stap 1:
Intake en anamnese
Grondige evaluatie van uw klachten en bewegingspatronen in uw eigen omgeving.
Stap 2:
Behandelplan opstellen
Persoonlijk behandelplan afgestemd op uw individuele situatie en behoeften.
Stap 3:
Behandeling en begeleiding
Toepassing van relevante therapieën en oefeningen in uw huiselijke setting.
Stap 4:
Evaluatie en preventie
Werken aan herstel en het bieden van educatie en oefeningen voor duurzame resultaten.
Wanneer fysiotherapie aan huis?

Fysiotherapie aan huis kan uitkomst bieden bij diverse situaties, zoals:

• Mobiliteitsbeperkingen
• Post-operatieve revalidatie
• Chronische pijn
• Herstel na letsel

_DSC6838-min
Uw welzijn staat voorop

Bij Fysiotherapie Heusdenhout streven we ernaar om u comfort en professionele zorg te bieden, waar u zich ook bevindt. Onze fysiotherapeuten aan huis zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden op uw weg naar herstel en welzijn.

Neem vandaag nog contact met ons op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een actievere en gezondere levensstijl, zelfs vanuit uw eigen huis.

WhatsApp Image 2023-10-25 at 11.42.21-min
Verwijzing nodig?
In de meeste gevallen heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig om fysiotherapie bij ons te starten. De kosten voor behandelingen worden doorgaans vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.
Onze faciliteiten
Onze moderne praktijk biedt een comfortabele omgeving met geavanceerde apparatuur en faciliteiten, zodat u de best mogelijke fysiotherapeutische zorg kunt ontvangen.

Veelgestelde vragen

Ontdek onze samengestelde veelgestelde vragen voor inzicht in diensten, behandelingen, verzekeringen, en meer. Klik voor alle vragen op de knop hieronder.
Fysiotherapie aan huis kan verschillende behandelingen omvatten, zoals oefentherapie, mobilisatie, pijnmanagement, revalidatie na een operatie, advies over hulpmiddelen en aanpassingen, en valpreventieprogramma’s.
Ja, voor fysiotherapie aan huis is meestal een verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Deze verwijzing is nodig zodat de fysiotherapeut op de hoogte is van uw medische geschiedenis en uw specifieke behoeften. De fysiotherapeut kan dan een passend behandelplan opstellen voor de behandeling bij u thuis. Het is raadzaam om contact op te nemen met uw zorgverlener voor meer informatie over verwijzingen en vergoedingen voor fysiotherapie aan huis.
In de meeste gevallen zal de fysiotherapeut alle benodigde apparatuur en materialen meenemen. Het is echter handig om een rustige en goed verlichte ruimte beschikbaar te stellen voor de behandeling.
De duur van een sessie kan variëren afhankelijk van de behoeften van de patiënt, maar ligt doorgaans tussen 30 minuten en een uur.
Dit kan variëren afhankelijk van uw zorgverzekering en de specifieke situatie. Het is raadzaam om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de dekking.
De verwachte resultaten variëren afhankelijk van de aandoening, maar fysiotherapie aan huis streeft doorgaans naar het verbeteren van de mobiliteit, het verminderen van pijn en het vergroten van de zelfstandigheid en kwaliteit van leven van de patiënt.

Vind verlichting en herstel bij onze fysiotherapiepraktijk

Neem vandaag nog contact op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken bij Fysiotherapie Heusdenhout. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonder en actiever leven.