Over Fysiotherapie Heusdenhout

Ontdek onze praktijk

Welkom bij Fysiotherapie Heusdenhout

Omdat een goede gezondheid van invloed is op de kwaliteit van leven vinden wij dat iedereen het recht heeft op een persoonlijke behandeling met als doel zo optimaal mogelijk te functioneren. Daarom leveren wij fysiotherapie voor iedereen die dit nodig heeft in de wijk Heusdenhout, de stad Breda en omstreken. Om deze doelstellingen te bereiken hebben onze fysiotherapeuten verschillende specialisaties en werken wij samen met andere zorgverleners binnen ons centrum en daarbuiten. Wij staan voor een veilige en professionele omgeving voor zowel onze cliënten als onze medewerkers. Wij leveren een bijdrage aan het verbeteren van het welzijn van de bewoners van de wijk Heusdenhout en de stad Breda. Dit doen wij door het leveren van kwalitatief hoge zorg en het organiseren, faciliteren en ondersteunen van lokale initiatieven die daarop van invloed zijn.
Onze Expertise: Breed scala aan Specialisaties

Of u nu pijnverlichting zoekt, uw beweeglijkheid wilt verbeteren, revalidatie na een blessure nodig heeft of streeft naar een gezondere levensstijl, ons team staat voor u klaar. Onze expertise strekt zich uit van geriatriefysiotherapie tot manuele therapie, hart- en neurorevalidatie, longrevalidatie en handtherapie.

WhatsApp Image 2023-10-31 at 12.32.10-min
Moderne Voorzieningen en Toegankelijkheid

Naast hoogwaardige behandelingen, voorzien we u van moderne faciliteiten zoals een goed uitgeruste fitnessruimte en een ruime gymzaal. Onze rolstoeltoegankelijke praktijk beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

_DSC6617 kopie-min
Blijf Verbonden: Sociale Media en Contact

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen in onze praktijk via onze actieve aanwezigheid op sociale media. Voor vragen over onze behandelingen, beweegprogramma’s of vergoedingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer 076-5873300 of het contactformulier op deze website.

_DSC7039-min
Ons team

Bij Fysiotherapie Heusdenhout wordt u ondersteund door ons ervaren team van fysiotherapeuten, elk met hun eigen specialisaties en passie voor uw gezondheid. Met persoonlijke aandacht en toegewijde zorg werken we samen om u te begeleiden naar een betere gezondheid en welzijn.

_DSC6838-min

Vind verlichting en herstel bij onze fysiotherapiepraktijk

Neem vandaag nog contact op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken bij Fysiotherapie Heusdenhout. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonder en actiever leven.