MS-actief

Ondersteuning voor mensen met MS

Navigatie

Wat is MS-actief?

De laatste jaren is er steeds meer aandacht en wetenschappelijk bewijs voor het belang van een actief beweegprogramma als aanvulling op de behandeling bij Multiple Sclerose (MS). MS Actief is een allesomvattend beweegprogramma dat specifiek aandacht besteedt aan problemen die kunnen voortkomen uit de aandoening MS.

_DSC6884-min

Vergoeding

Aangezien MS een chronische aandoening is, wordt fysiotherapie gedekt door het basisverzekeringspakket. De dekking treedt echter pas in werking nadat de eerste 20 behandelingen zijn gebruikt vanuit uw aanvullende verzekering (indien van toepassing en voldoende).

Behandelaars

No data was found

Veelgestelde vragen

Ontdek onze samengestelde veelgestelde vragen voor inzicht in diensten, behandelingen, verzekeringen, en meer. Klik voor alle vragen op de knop hieronder. Toegewijd team, bereik uw gezondheidsdoelen.
MS-actief is een beweegprogramma speciaal ontworpen voor mensen met Multiple Sclerose (MS). Het omvat cardiotraining, fitness, specifieke oefeningen en regelmatige testen om de voortgang te meten.
Regelmatige lichaamsbeleving kan de kwaliteit van leven verbeteren bij mensen met MS. Het programma richt zich op het verbeteren van balans, mobiliteit en algehele fitheid, aangepast aan de individuele behoeften en mogelijkheden.
Ja, fysiotherapie voor mensen met MS wordt vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed kan variëren, dus het is raadzaam om de specifieke voorwaarden bij uw zorgverzekeraar te controleren.
Voor deelname aan het MS-actief programma is meestal een verwijzing nodig van een arts. Neem contact op met uw behandelend arts om te bespreken of het programma geschikt is voor uw situatie.

Vind verlichting en herstel bij onze fysiotherapiepraktijk

Neem vandaag nog contact op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken bij Fysiotherapie Heusdenhout. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonder en actiever leven.