Parkinson boksen

Bevorder beweging en coördinatie

Wat is Parkinson boksen?

Bij Fysiotherapie Heusdenhout begrijpen we de uitdagingen waarmee mensen met Parkinson te maken hebben. Ons Parkinson Boksen-programma combineert fysieke training met boksoefeningen om motorische vaardigheden te verbeteren en de algehele levenskwaliteit te bevorderen.

Leer onze therapeuten kennen

Parkinson boksen bij Fysiotherapie Heusdenhout

Parkinson boksen is een uniek beweegprogramma dat speciaal is ontworpen voor mensen met de ziekte van Parkinson. De training richt zich op het verbeteren van de algehele fysieke conditie en om specifieke symptomen van Parkinson aan te pakken.

_DSC7074
Voordelen van Parkinson boksen

Deze innovatieve aanpak kan helpen bij het verminderen van stijfheid, het verbeteren van de coördinatie en het vergroten van het zelfvertrouwen. De gevarieerde oefeningen richten zich op mobiliteit, balans en kracht, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven.

_DSC7101
Deelnemen aan Parkinson boksen

Ons programma is toegankelijk voor mensen met verschillende niveaus van mobiliteit en wordt aangepast aan individuele behoeften. Onder begeleiding van ervaren instructeurs biedt Parkinson boksen een stimulerende en ondersteunende omgeving voor deelnemers.

_DSC7107
Tarieven
Parkinson boksen wordt declareert uit de basisverzekering van uw zorgverzekeraar.
Uw welzijn staat voorop
Bij Fysiotherapie Heusdenhout streven we ernaar om mensen met Parkinson te ondersteunen bij het behouden van hun fysieke en mentale welzijn. Ons Parkinson Boksen-programma biedt niet alleen fysieke voordelen, maar ook een gemeenschap van gelijkgestemden die elkaar ondersteunen. Voor meer informatie over ons Parkinson Boksen-programma en hoe we u kunnen helpen, kunt u contact met ons opnemen via 076-5873300. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een actievere en gezondere levensstijl.

Veelgestelde vragen

Ontdek onze samengestelde veelgestelde vragen voor inzicht in diensten, behandelingen, verzekeringen, en meer. Klik voor alle vragen op de knop hieronder. Toegewijd team, bereik uw gezondheidsdoelen.
Parkinson boksen is een beweegprogramma speciaal ontworpen voor mensen met de ziekte van Parkinson. Het combineert boksoefeningen met fysiotherapie om de fysieke conditie te verbeteren en specifieke symptomen aan te pakken. Het is geschikt voor mensen met verschillende niveaus van mobiliteit.
Het programma richt zich op het verminderen van stijfheid, het verbeteren van de coördinatie en het vergroten van het zelfvertrouwen. Door gevarieerde oefeningen wordt de mobiliteit, balans en kracht bevorderd, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven.
Ja, het programma is toegankelijk voor mensen in verschillende fases van de ziekte. Onze ervaren instructeurs passen de oefeningen aan op individuele behoeften, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als degenen met meer gevorderde symptomen.
Om deel te nemen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 076-5873300 of het contactformulier op onze website invullen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie over het programma.