Behandelmethodes

Een overzicht van alle behandelingen

Shockwave
Shockwave therapie wordt toegepast voor de behandeling van pijnlijke aandoeningen aan pezen, spieren en gewrichten. Het maakt gebruik van geluidsimpulsen om de genezing te bevorderen.
EPTE
EPTE (echogeleide percutane electrolyse) is een innovatieve behandelmethode voor peesklachten. Het maakt gebruik van elektrolyse om het genezingsproces van beschadigd weefsel te stimuleren.
Medical taping
Medical Taping is een methode waarbij speciale elastische tapes op de huid worden aangebracht om spierfunctie te ondersteunen, pijn te verminderen en het herstel te bevorderen.
Dry needling
Dry Needling richt zich op het gericht prikken van triggerpoints (verkrampte spierknopen) met dunne naalden om spierontspanning te bevorderen en pijn te verminderen.
Functionele elektrische stimulatie
FES is een techniek waarbij elektrische stimulatie wordt gebruikt om spiercontracties te veroorzaken. Het wordt vaak ingezet bij neurologische aandoeningen voor het verbeteren van spierfunctie.
McKenzie therapie
McKenzie therapie is een benadering voor rug- en nekklachten. Het omvat specifieke oefeningen en houdingsadviezen om de symptomen te verminderen en de algehele functie te verbeteren.

Krijg meer informatie over alle behandelingen!

Zet de eerste stap naar een actiever en pijnvrij leven – Maak nu een afspraak!