Oncologische revalidatie

Herstel en ondersteuning bij kanker

Navigatie
Review photo
Frans
Maatschapslid / algemeen fysiotherapeut
Sandra
Algemeen fysiotherapeut
Mirjam
Algemeen fysiotherapeut

Wat is oncologische revalidatie?

Oncologische revalidatie is speciaal ontworpen om individuen die behandelingen tegen kanker hebben ondergaan te ondersteunen bij het herstel van fysieke kracht, conditie en algehele welzijn. Bij Fysiotherapie Heusdenhout begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met kankerbehandelingen en streven we ernaar om uw revalidatieproces te bevorderen.

Deze revalidatie richt zich op het herwinnen van kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit, evenals het verminderen van vermoeidheid, pijn en functionele beperkingen.

Wanneer oncologische revalidatie?

Oncologische revalidatie kan geschikt zijn voor mensen die behandelingen tegen kanker hebben ondergaan, zoals:

  • Chemotherapie
  • Bestraling
  • Chirurgie
  • Immunotherapie
_DSC6884-min

Uw welzijn staat voorop

Bij Fysiotherapie Heusdenhout zijn we er om u te begeleiden bij uw revalidatie na kankerbehandelingen. Onze toegewijde therapeuten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het herstellen van uw fysieke en mentale welzijn.

Neem vandaag nog contact met ons op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen op uw reis naar herstel en het bereiken van een betere levenskwaliteit.

Veelgestelde vragen

Ontdek onze samengestelde veelgestelde vragen voor inzicht in diensten, behandelingen, verzekeringen, en meer. Klik voor alle vragen op de knop hieronder. Toegewijd team, bereik uw gezondheidsdoelen.
Oncologische revalidatie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op het behandelen van de fysieke en functionele problemen die kunnen ontstaan bij kankerpatiënten als gevolg van de ziekte zelf en de medische behandelingen.
Oncologische revalidatie is bedoeld voor mensen die kanker hebben (gehad) en die te maken hebben met fysieke problemen als gevolg van de ziekte of de behandeling ervan.
De doelen van oncologische revalidatie kunnen variëren, maar ze omvatten doorgaans het verbeteren van de fysieke functie, het verminderen van pijn en vermoeidheid, het verbeteren van de algehele kwaliteit van leven en het bevorderen van herstel na kankerbehandelingen.
Ja, oncologische revalidatie kan helpen bij het herstel na kankerbehandelingen door het verminderen van de bijwerkingen van de behandelingen en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Vind verlichting en herstel bij onze fysiotherapiepraktijk

Neem vandaag nog contact op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken bij Fysiotherapie Heusdenhout. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonder en actiever leven.