Tarieven en vergoedingen

Bekijk onze Tarieven en vergoedingen

Welkom bij Fysiotherapie Heusdenhout

Bij ons is uw gezondheid en welzijn onze prioriteit. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over onze tarieven en vergoedingen, zodat u volledig geïnformeerd bent over de financiële aspecten van uw behandeling. We begrijpen dat helderheid en transparantie essentieel zijn, en daarom hebben we een overzicht samengesteld van onze kosten en de mogelijkheden voor vergoedingen. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw herstel en welzijn, terwijl wij zorgen voor de benodigde ondersteuning en begeleiding. Lees verder om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen en hoe u optimaal kunt profiteren van de beschikbare vergoedingsmogelijkheden.

Behandeling
Tarieven
Screening
€19,95
Intake en onderzoek na screening
€62,50
Intake en onderzoek na verwijzing
€56,70
Eénmalig fysiotherapeutisch onderzoek
€62,50
Behandeling fysiotherapie
€41,50
Behandeling manueel therapie
€52,50
Behandeling geriatriefysiotherapie
€58,50
Behandeling oedeemtherapie
€58,50
Lange zitting fysiotherapie
€55,00
Toeslag aan huis
€17,30
Echografisch onderzoek
€52,50

Veelgestelde vragen

Ontdek onze samengestelde veelgestelde vragen voor inzicht in diensten, behandelingen, verzekeringen, en meer. Klik voor alle vragen op de knop hieronder. Toegewijd team, bereik uw gezondheidsdoelen.
Fysiotherapiebehandelingen worden in veel gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het exacte aantal behandelingen dat wordt vergoedt, is afhankelijk van uw polis. Raadpleeg uw zorgverzekeringspolis of neem contact op met uw verzekeraar voor meer informatie.

Maak vandaag nog een afspraak!

Neem vandaag nog contact op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken bij Fysiotherapie Heusdenhout. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonder en actiever leven.