Neurorevalidatie

Herstel na neurologische aandoeningen

Navigatie
Carien
Algemeen fysiotherapeut
Bram
Algemeen fysiotherapeut
Evita
Geriatriefysiotherapeut, MSc
Lieke
Geriatriefysiotherapeut, MSc

Wat is Neurorevalidatie?

Neurorevalidatie richt zich op het herstel en de verbetering van de fysieke en functionele mogelijkheden van patiënten die te maken hebben gehad met neurologische aandoeningen, zoals beroertes, hersenletsel en neurologische aandoeningen. Bij Fysiotherapie Heusdenhout begrijpen we dat een effectieve revalidatie van cruciaal belang is voor het maximaliseren van uw herstel en kwaliteit van leven.

Deze vorm van revalidatie heeft als doel om mobiliteit, coördinatie, evenwicht en functionele zelfstandigheid te herstellen en te verbeteren, evenals het verminderen van pijn en ongemak.

Wanneer neurorevalidatie?

Neurorevalidatie kan nuttig zijn na aandoeningen zoals:

  • Beroertes (CVA)
  • Hersenletsel
  • Neurologische aandoeningen
_DSC6479-min

Uw welzijn staat voorop

Bij Fysiotherapie Heusdenhout streven we ernaar om u een ondersteunende omgeving te bieden om uw neurorevalidatie te begeleiden. Onze gespecialiseerde therapeuten zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het bereiken van maximale functionele onafhankelijkheid.

Neem vandaag nog contact met ons op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan het herwinnen van uw functionele vaardigheden en welzijn.

Veelgestelde vragen

Ontdek onze samengestelde veelgestelde vragen voor inzicht in diensten, behandelingen, verzekeringen, en meer. Klik voor alle vragen op de knop hieronder. Toegewijd team, bereik uw gezondheidsdoelen.
Neurorevalidatie is een gespecialiseerd gebied van fysiotherapie dat gericht is op het herstel van beweging, kracht, balans en coördinatie bij mensen met neurologische aandoeningen.
Neurorevalidatie is bedoeld voor mensen met neurologische aandoeningen zoals beroertes, hersenletsel, multiple sclerose, de ziekte van Parkinson en andere neurologische stoornissen.
De doelen van neurorevalidatie kunnen variëren, maar ze omvatten doorgaans het herstellen van mobiliteit, het verbeteren van de algehele fysieke functie, het vergroten van de zelfstandigheid, en het verbeteren van de kwaliteit van leven.
De verwachte resultaten variëren afhankelijk van de aard en ernst van de neurologische aandoening, evenals de inzet en motivatie van de patiënt. Over het algemeen streeft neurorevalidatie naar verbetering van de functionele capaciteiten en het welzijn van de patiënt.

Vind verlichting en herstel bij onze fysiotherapiepraktijk

Neem vandaag nog contact op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken bij Fysiotherapie Heusdenhout. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonder en actiever leven.