Gerofit

Senioren in beweging

Wat is gerofit?

Gerofit is een speciaal beweegprogramma dat is ontwikkeld voor mensen van 70 jaar en ouder. We begrijpen het belang van actief blijven, zelfs op latere leeftijd. Bij Fysiotherapie Heusdenhout bieden we een op maat gemaakt oefenprogramma aan, onder begeleiding van speciaal opgeleide fysiotherapeuten.

Leer onze therapeuten kennen

Intake en groepsstart

Na een intake sluit u aan bij een groep van maximaal 6 personen. Hier ontvangt u advies en informatie over gezond bewegen, valpreventie en thuis oefenen.

_DSC7049
Divers oefenprogramma

Het programma omvat een verscheidenheid aan activiteiten, zoals looptraining (met of zonder hulpmiddel), balanstraining, valpreventie, krachttraining, houdingsverbetering en spelvormen.

WhatsApp Image 2023-10-25 at 11.42.21-min
Gratis proefles

U bent welkom om een gratis proefles bij te wonen en kennis te maken met GeroFIT.

_DSC7059
Tarieven
1 uur per week: €36,05 per maand.
Uw welzijn staat voorop
Bij Fysiotherapie Heusdenhout streven we ernaar u te helpen genieten van een actieve en gezonde levensstijl, ongeacht uw leeftijd. Neem voor meer informatie over Gerofit en het aanmelden voor een gratis proefles contact op via 076-5873300. We kijken ernaar uit om u te begeleiden naar een betere kwaliteit van leven.

Veelgestelde vragen

Ontdek onze samengestelde veelgestelde vragen voor inzicht in diensten, behandelingen, verzekeringen, en meer. Klik voor alle vragen op de knop hieronder. Toegewijd team, bereik uw gezondheidsdoelen.
Gerofit is ontworpen om ouderen te helpen hun algehele gezondheid en fitheid te verbeteren. Het programma richt zich op kracht, mobiliteit en het bevorderen van een actieve levensstijl.
Ja, gerofit kan worden aangepast aan individuele gezondheidsbehoeften. Onze fysiotherapeuten passen het programma aan om rekening te houden met specifieke condities en beperkingen.
Over het algemeen zijn er geen specifieke vereisten. Het programma wordt aangepast aan individuele mogelijkheden en behoeften.

Vind verlichting en herstel bij onze fysiotherapiepraktijk

Neem vandaag nog contact op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken bij Fysiotherapie Heusdenhout. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonder en actiever leven.