Fysiotherapie bij etalagebenen

Loopverbetering bij etalagebenen

Navigatie
Sander
Maatschapslid / Algemeen fysiotherapeut

Wat is fysiotherapie bij etalagebenen?

Fysiotherapie bij etalagebenen, ook bekend als claudicatio intermittens, richt zich op het verbeteren van de loopafstand en het verlichten van de symptomen bij mensen die lijden aan vernauwde bloedvaten in de benen. Bij Fysiotherapie Heusdenhout begrijpen we de impact van deze aandoening op uw dagelijks leven en streven we naar een betere kwaliteit van leven.

Deze therapie heeft als doel het vergroten van de loopafstand zonder pijn, het verbeteren van de conditie en het bevorderen van uw algehele welzijn.

Wanneer fysiotherapie bij etalagebenen?

Fysiotherapie bij etalagebenen is geschikt voor mensen met perifeer arterieel vaatlijden (PAV), die symptomen ervaren zoals:

  • Pijn of kramp tijdens het lopen
  • Verzwakking van de benen
  • Vermoeidheid in de benen
_DSC6386-min

Uw welzijn staat voorop

Bij Fysiotherapie Heusdenhout streven we ernaar om uw loopafstand te vergroten en uw klachten te verminderen. Onze ervaren therapeuten zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een actievere en comfortabelere levensstijl.

Neem vandaag nog contact met ons op via ons telefoonnummer 076-5873300 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan het overwinnen van uw etalagebenen en het verbeteren van uw mobiliteit.

Veelgestelde vragen

Ontdek onze samengestelde veelgestelde vragen voor inzicht in diensten, behandelingen, verzekeringen, en meer. Klik voor alle vragen op de knop hieronder. Toegewijd team, bereik uw gezondheidsdoelen.
Claudicatio intermittens is een aandoening waarbij pijn of kramp optreedt in de benen tijdens het lopen als gevolg van vernauwde of verstopte slagaders die de spieren van de benen van bloed voorzien.
Fysiotherapie is nodig om de pijn en beperkingen geassocieerd met claudicatio te verminderen en de loopafstand van patiënten te vergroten.
De doelen van claudicatio fysiotherapie omvatten het verbeteren van de loopafstand, het verlichten van pijn, het vergroten van de algehele fysieke conditie, en het verbeteren van de kwaliteit van leven.