Contact

Wij helpen je graag

Nog vragen? Wij helpen u graag verder

Heeft u nog vragen of twijfels? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te assisteren. We streven ernaar om uw ervaring bij ons zo soepel mogelijk te laten verlopen en u de informatie te bieden die u nodig heeft. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of persoonlijk bezoek. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Contactgegevens

Openingstijden

Ervaringen van onze klanten

Zorgkaart Nederland Fysiotherapie Heusdenhout
"Samenwerken met fijne collega's met zo veel kennis maakt het werken hier heel fijn. Iedereen helpt elkaar en draagt zijn steentje bij om onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen."
3
Bas
Therapeut

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen
We streven ernaar om onze diensten zo toegankelijk mogelijk te maken. Onze afspraakmogelijkheden variëren, zowel overdag als in de avond. Tijdens kantooruren kun je doorgaans op meerdere momenten een afspraak boeken. Mocht je een specifiek tijdslot in gedachten hebben, neem dan gerust contact op zodat we kunnen kijken naar de beschikbaarheid.
Ja, we begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Als je een afspraak wilt verzetten, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We doen ons best om een nieuwe geschikte datum en tijd voor je te vinden. Houd er rekening mee dat er mogelijk bepaalde annuleringsvoorwaarden van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van het type afspraak en de tijdige kennisgeving van wijzigingen.