Dwarslaesie revalidatie

Herstel en zelfstandigheid bij een dwarslaesie

Navigatie
Bas
Maatschapslid / Geriatriefysiotherapeut MSc
Jochem
Algemeen fysiotherapeut
Jorvin
Algemeen fysiotherapeut
Steven
Algemeen fysiotherapeut

Wat is dwarslaesie revalidatie?

Bij Fysiotherapie Heusdenhout begrijpen we dat een dwarslaesie ingrijpende gevolgen kan hebben voor iemands leven. Onze Dwarslaesie Revalidatie richt zich op het herstellen van mobiliteit, kracht en functionele onafhankelijkheid, met als doel de levenskwaliteit te verbeteren.

Wanneer dwarslaesie revalidatie?

Dwarslaesie Revalidatie kan geschikt zijn voor mensen met een dwarslaesie die streven naar:

• Verbeterde mobiliteit
• Toegenomen kracht
• Functionele onafhankelijkheid
• Vergroting van de levenskwaliteit

_DSC6594 kopie-min

Uw welzijn staat voorop

Bij Fysiotherapie Heusdenhout zetten we ons in om u te ondersteunen tijdens uw herstel na een dwarslaesie. Onze gespecialiseerde therapeuten werken nauw met u samen om uw fysieke en functionele mogelijkheden te optimaliseren en uw welzijn te bevorderen.

 

Veelgestelde vragen

Ontdek onze samengestelde veelgestelde vragen voor inzicht in diensten, behandelingen, verzekeringen, en meer. Klik voor alle vragen op de knop hieronder. Toegewijd team, bereik uw gezondheidsdoelen.
Onze dwarslaesie revalidatie omvat gespecialiseerde fysiotherapieprogramma’s die gericht zijn op het herstel en de verbetering van functies na een dwarslaesie. We richten ons op mobiliteit, kracht, en dagelijkse activiteiten om de kwaliteit van leven te bevorderen.
Ja, voor dwarslaesie revalidatie is een verwijzing van een specialist of huisarts nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie over het verkrijgen van een verwijzing.
De vergoeding voor dwarslaesie revalidatie is afhankelijk van uw zorgverzekering en de specifieke voorwaarden. Neem contact op met uw verzekeraar voor details over de dekking.