Fysio-fit

Fit blijven onder deskundige begeleiding

Wat is fysio-fit?

FysioFit biedt u de mogelijkheid om één of twee keer per week in groepsverband te trainen op vaste tijdstippen. Het programma omvat zowel cardiofitness als sport en spel, en wordt geleid door onze deskundige fysiotherapeuten. De training duurt ongeveer een uur en is ontworpen om uw algehele fitheid te verbeteren.

Leer onze therapeuten kennen

Intake en persoonlijke doelen

Bij aanvang van het Fysiofit programma nemen we de tijd voor een uitgebreide intake. Hier bespreken we uw persoonlijke gezondheidsdoelen en identificeren eventuele gezondheidsbeperkingen.

_DSC6657-min
Op maat gemaakt trainingsprogramma

Gebaseerd op de intake ontwerpen we een gepersonaliseerd trainingsprogramma dat aansluit bij uw individuele behoeften. Onze ervaren fysiotherapeuten zorgen voor begeleiding en passen het programma aan op basis van uw voortgang.

_DSC7049
Educatie en advies

Onze aanpak gaat verder dan fysieke training. We integreren diverse trainingsmodaliteiten, zoals krachttraining en cardio-oefeningen, terwijl we ook educatie bieden over gezonde leefstijlkeuzes. Regelmatige evaluaties zorgen voor aanpassingen om het programma optimaal te laten aansluiten op uw behoeften en doelen.

_DSC7059
Tarieven
1 uur per week: €36,05 per maand 2 uur per week: €54,07 per maand
Uw welzijn staat voorop
Voor meer informatie over FysioFit en om u aan te melden, kunt u contact met ons opnemen via 076-5873300. Wij staan klaar om u te ondersteunen op uw reis naar een actievere en gezondere levensstijl.

Veelgestelde vragen

Ontdek onze samengestelde veelgestelde vragen voor inzicht in diensten, behandelingen, verzekeringen, en meer. Klik voor alle vragen op de knop hieronder. Toegewijd team, bereik uw gezondheidsdoelen.
Fysiofit is een beweegprogramma dat zich richt op het verbeteren van de algehele fysieke conditie en gezondheid. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus die onder begeleiding willen werken aan hun welzijn.
Elke Fysiofit sessie omvat aangepaste oefeningen, begeleid door ervaren fysiotherapeuten. De focus ligt op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, balans en flexibiliteit. Het programma is divers en afgestemd op individuele behoeften.
Ja, Fysiofit kan worden aangepast aan individuele gezondheidsbehoeften en is geschikt voor mensen met verschillende gezondheidscondities. Onze professionele therapeuten zorgen voor een veilige en effectieve begeleiding.
Om deel te nemen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 076-5873300 of het contactformulier op onze website invullen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie over het programma.