7

Audrey

BIG-registratienummer: 29913235904

In 2010 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Avans Hogeschool Breda. Sindsdien ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Heusdenhout. Mijn interesse gaat uit naar de orthopedische revalidatie en het begeleiden van mensen in de sport en leefstijl. Dit maakt mijn werk erg divers en zo blijft het uitdagend.

Ik ben aangesloten bij het Chronisch Zorgnet, een landelijk netwerk van bijna 3000 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen.

Bij BredaPT ben ik actief als personal trainer en hierbij train ik veel vrouwen die zwanger zijn en/of net bevallen zijn. Ik heb bij BredaPT de pre- & postnataal fitnes opgezet, zodat ook in deze fase veilig en goed getraind kan worden. Daarnaast ben ik sinds een aantal jaar ook oedeemtherapeute. Het is mooi om te zien dat je bij deze vorm van therapie ook mooie resultaten kan bereiken.

Als ik niet aan het werk ben zoek ik naar gaatjes om te kunnen sporten, tijd door te brengen met vrienden en met mijn gezin. Ik heb twee lieve dochtertjes die, net als ik, ook lekker actief zijn.

Meer collega's

1
Frans
Maatschapslid / algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04018245
3
Bas
Maatschapslid / Geriatriefysiotherapeut MSc
AGB-code: 04118966
2
Sander
Maatschapslid / Algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04113213