2

Sander

BIG-registratie nummer: 39064295404

Ik ben sinds 2008 werkzaam bij Fysiotherapie Heusdenhout. Na drie jaar werkervaring te hebben opgedaan in het Bravis ziekenhuis te Roosendaal (voormalig Franciscusziekenhuis) heb ik de overstap gemaakt naar de eerste lijn. Vanaf 2009 maak ik onderdeel uit van de maatschap. Ik behandel de diagnosegroepen COPD, COVID-19 en hartrevalidatie.

Na mijn CIOS-opleiding te Goes ben ik Fysiotherapie gaan studeren aan Avans te Breda. Ik ben in 2005 afgestudeerd.

Ik vind het vak geweldig. Het werken met mensen heeft voor mij altijd centraal gestaan. Ik haal veel voldoening uit het behalen van een resultaat waar de cliënt tevreden mee is. Samen met de cliënt werken aan herstel of aan het verbeteren van zijn of haar prestatie met of zonder onderliggende klachten. Het coachen van mensen vind ik een heel leuk onderdeel van mijn werk. Innoveren binnen de zorg en het inzetten en implementeren van nieuwe technieken zoals echografie, EPTE en ESWT vind ik heel leuk.
Samenwerken met de cliënt en ons geweldige team zorgt ervoor dat ik iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk ga. Onze praktijk is een prachtige plek waar we gebruik kunnen maken van onze moderne faciliteiten. Mijn werkplek biedt veel mogelijkheden om ons te blijven ontwikkelen en om de cliënt nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ik vind het belangrijk dat de verstandhouding tussen mij en de cliënt goed voelt. Het moet een verstandhouding zijn die gebaseerd is op vertrouwen. De cliënt moet zich op zijn/haar gemak voelen zodat we alle facetten die de klacht heeft doen ontstaan of in stand houdt kunnen bespreken en kunnen aanpakken. Ik kijk verder dan de specifieke klacht of de symptomen en probeer middels klinisch redeneren de oorzaak aan te pakken. Samenwerken met de cliënt is essentieel. Educatie een belangrijk onderdeel. Meer inzicht in de klacht en de ontstaanswijze geeft een kleinere kans op recidief.

Ik ben een actief persoon. Naast mijn werk geniet ik van het gezinsleven. Ik ben graag op pad met mijn gezin. Nieuwe dingen ontdekken, naar het strand/bos en leuke activiteiten plannen.
Ik haal veel voldoening uit sporten. Naast fitness (krachttraining) ben ik graag bezig met mijn voorbereidingen voor de halve triathlon (zwemmen, fietsen en hardlopen) en de obstacle- en mudruns. Ik ben trainer/coach van het voetbalelftal van mijn oudste zoon en sta dus drie keer per week op het voetbalveld.
Naast sporten hou ik ervan me bezig te houden met nieuwe dingen om mezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen. Ik volg geregeld cursussen, NLP, Mindfullness, Free Diving etc, en lees veel over persoonlijke ontwikkeling en specifieke informatie die aanvullend zijn op mijn werk en hobby’s.

Meer collega's

1
Frans
Maatschapslid / algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04018245
3
Bas
Maatschapslid / Geriatriefysiotherapeut MSc
AGB-code: 04118966
2
Sander
Maatschapslid / Algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04113213