22

Evita

BIG-registratienummer: 79917134804

Ik ben Evita Haverbeke. Ik ben geboren in Zeeuws-Vlaanderen, maar woon sinds 2009 in Breda. Door mijn opleiding fysiotherapie ben ik in Breda beland. In 2013 studeerde ik af als algemeen fysiotherapeut aan Avans Hogeschool in Breda. Direct daaropvolgend ben ik gestart met de master geriatriefysiotherapie aan Avans+ in Breda. Tijdens deze master heb ik mijn kennis enorm uitgebreid rondom kwetsbare mensen, ouderen en neurologische aandoeningen. In 2017 heb ik de master geriatrie afgerond.

Sinds december 2015 ben ik aan het werk bij Fysiotherapie Heusdenhout. Daarvoor had ik al werkervaring opgedaan in een andere fysiotherapiepraktijk en in een verpleeghuis.
Ik ben onder andere gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met niet aangeboren hersenletsel en neurologische aandoeningen. Denk hierbij onder andere aan een beroerte, Parkinson, Alzheimer, Multiple Sclerose.
Ook ben ik gespecialiseerd in kwetsbare ouderen. Ik richt mij op het verbeteren of behouden van gezondheid, zelfredzaamheid, participatie en kwaliteit van leven met de focus op bewegen in de eigen leefomgeving. Denk hierbij ook aan het verminderen van het valrisico bij ouderen.

Mijn werk als geriatriefysiotherapeut geeft veel voldoening. Samen met de patiënt stel ik een behandelplan op. Het behandelplan is afhankelijk van wat de patiënt nodig heeft, de aandoening en/of situatie en welke andere factoren ik belangrijk acht. Samen gaan we dan aan de slag!

In mijn vrije tijd geniet ik zo veel mogelijk. Dit doe ik graag op de tennisbaan, sportend bij BredaPT, wandelend of hardlopend door Breda, op het terras, aan de kust in Zeeuws-Vlaanderen en ik houd wel van een feestje.

Meer collega's

1
Frans
Maatschapslid / algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04018245
3
Bas
Maatschapslid / Geriatriefysiotherapeut MSc
AGB-code: 04118966
2
Sander
Maatschapslid / Algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04113213