1

Frans

BIG-registratienummer: 99034362204

Ik ben in 1982 vanuit Eindhoven naar Breda verhuisd om hier Fysiotherapie te studeren. In 1986 ben ik begonnen als fysiotherapeut en sinds 1988 werkzaam bij Fysiotherapie Heusdenhout. Destijds begonnen in de Kemelstede, sinds 2001 gestart met Paramedisch Centrum Heusdenhout welke recent is uitgebreid met het Gezondheidscentrum Heusdenhout en onze sportschool Breda PT met een prachtige oefentuin.

De laatste 10 jaar behandel ik met name wervelkolom gerelateerde klachten gezien mijn specialisatie MDT, wat staat voor Mechanical Diagnoses and Therapy, ofwel Mckenzie therapie. Daarnaast behandel/begeleid ik oncologie en COPD-patiënten individueel of in kleine groepjes. Gezien de uitbreiding van ons team en onze praktijk ben ik ook ongeveer 25% van mijn tijd bezig met management taken.

Nog altijd ga ik met plezier naar mijn werk en haal veel energie uit het behandelen van de diverse klachten als mede uit het samenwerken met ons team. De sfeer op de praktijk is dan ook erg goed en dit wordt ook door de patiënten zo ervaren.

Mijn vrouw Carien werkt ook reeds 12,5 jaar op de praktijk en wij hebben drie volwassen kinderen.
Zelf ben ik nog graag actief met fietsen, fitness, dansen, wandelen of recent ook een potje golf. Daarnaast ga ik graag op pad met mijn gezin of met vrienden en ben graag in de natuur.
Als het me gegeven is hoop ik dit allemaal nog jaren vol te houden.

Meer collega's

1
Frans
Maatschapslid / algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04018245
3
Bas
Maatschapslid / Geriatriefysiotherapeut MSc
AGB-code: 04118966
2
Sander
Maatschapslid / Algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04113213