10

Jochem

BIG-registratienummer: 89921506804

In 2016 heb ik mijn eindstage voor de opleiding fysiotherapie gelopen bij Fysiotherapie Heusdenhout. Na het afronden van de studie aan Avans Hogeschool in Breda ben ik in datzelfde jaar begonnen met waarnemen bij Fysiotherapie Heusdenhout. Nadat ik een tijdje als waarnemer heb gewerkt, heb ik mijn eigen uren gekregen waarin ik zelf patiëntgroepen ben gaan behandelen. In de jaren die daarop volgden ben ik mij gaan specialiseren in longziektes, hand- en polsklachten en dwarslaesie revalidatie. Zo heb ik in 2019 de opleiding tot handtherapeut met succes afgerond en heb ik daarnaast cursussen in de longrevalidatie en dwarslaesie revalidatie gevolgd. Sinds 2020 is hier ook nog de Covid-19 revalidatie bijgekomen. Dit heeft ertoe geleid dat mijn agenda dan ook vooral uit deze patiëntgroepen bestaat.

Wat ik mooi vind aan mijn werk als fysiotherapeut is dat ik een van de schakels uit de ketting kan zijn die de mensen net even dat ene stapje verder kan helpen. Buiten dat vind ik het contact met de mensen erg leuk en vind ik het mooi om samen naar een bepaald doel toe te werken.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief en actief bezig. Mijn grootste hobby’s zijn klussen en wandklimmen en bij goed weer stap ik graag op de mountainbike of de surfplank.

Meer collega's

1
Frans
Maatschapslid / algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04018245
3
Bas
Maatschapslid / Geriatriefysiotherapeut MSc
AGB-code: 04118966
2
Sander
Maatschapslid / Algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04113213