12

Jorvin

BIG-registratienummer: 29925834904

In 2017 ben ik binnengekomen als stagiair bij Fysiotherapie Heusdenhout. Na mijn stage heb ik altijd gezegd dat ik op deze plek graag zou willen werken. Na mijn afstuderen in 2019 aan de Hogeschool Avans in Breda werd dit ook werkelijkheid. Mijn interesse ligt bij de neurorevalidatie en in de sport. Ik wil mezelf hier ook verder in gaan bijscholen en blijven verbeteren.

Wat het beroep fysiotherapeut zo mooi maakt is het feit dat je (afgezien van wat voor aandoening of klacht ook) het beste uit de mensen probeert te halen en samen met de patiënt het beste resultaat probeert te behalen. Een klik krijgen met de patiënt en een prettige omgeving creëren voor zowel patiënt als therapeut is voor mij heel belangrijk.

Naast het plezier in mijn werk als fysiotherapeut verzorg ik de Strength and Conditioning lessen bij BredaPT en geef ik op zaterdag bootcamps in de prachtige tuin van PMC-Heusdenhout.

In mijn vrije tijd fitness ik graag en voetbal ik 1x in de week bij JEKA. Daarnaast ben ik graag met vrienden en houd ik van dingen ondernemen/actief bezig zijn.

Meer collega's

1
Frans
Maatschapslid / algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04018245
3
Bas
Maatschapslid / Geriatriefysiotherapeut MSc
AGB-code: 04118966
2
Sander
Maatschapslid / Algemeen fysiotherapeut
AGB-code: 04113213